loading
sluit

Resultaat

Ongeldige of geen emailadres ingevoerd.
Er trad een databasefout op.
Het emailadres is al bekend in ons systeem.
Het emailadres is niet bekend in ons systeem.
De aanvraag kon niet worden verwerkt,
probeer het opnieuw.
Your session has timed out,
please try again.
A system error has occured, please try again next week,
The webmaster is informed.
Can't view the online version of your email.
please try again.
Uw aanmelding wordt verwerkt.
U ontvangt een e-mail om de aanvraag te bevestigen.
Uw email is verstuurd
Uw afmelding wordt verwerkt.
U ontvangt een e-mail om de afmelding te bevestigen.
Uw afmelding is gelukt.
U krijgt voortaan de nieuwsbrief niet meer toegestuurd.
Uw bevestiging is gelukt.
U krijgt voortaan de nieuwsbrief toegestuurd.
Je bericht is geplaatst.
Pleegzorg Rupea
Choose a language NL RO EN
Een groot gezin

"De kerstvakantie van 2007 ging niet zomaar voorbij. Want voor ons lag er een nieuwe uitdaging. We hadden namelijk besloten om nog drie broers, Marius, Cristina en Andreea, uit het kindertehuis in ons huis op te nemen. Ze komen voorlopig in de weekenden en in de vakanties en we hopen, dat we ze later  voor altijd in ons gezin kunnen opnemen. In het begin waren we best wel bang of het allemaal goed zou gaan: acht mensen in een driekamerappartement. Maar het was geweldig. En dat vooral, omdat ik zag hoe gelukkig de kinderen waren. Het was het moeilijkst om de kinderen na het weekend weer naar het kindertehuis terug te brengen. Het kleine joch van vijf jaar klemde zich aan mij vast en fluisterde: ‘Breng me alsjeblieft niet terug …ik beloof dat ik lief zal zijn’. En hij IS ook lief. Zelfs nu huilt het nog in mijn hart.

In het kindertehuis zag ik tientallen kinderen zonder kindertijd, kinderen met lege blikken, die hunkeren naar aandacht. Ik kwam thuis met een innerlijke pijn vanwege al die onschuldige zielen. Na lange tijd schreef ik toen weer een gedicht, getiteld: ‘Stop, sta eens even stil!’. Ik schreef het voor deze kinderen. En ik heb het geschreven in de hoop, dat iemand, nadat hij dit gedicht gelezen heeft, een engel zou willen zijn voor een van deze kinderen, al was het alleen maar in het weekend. En wij bidden God om gezondheid, wijsheid, geduld, kracht en materiaal om deze drie kinderen echt op te kunnen nemen in onze gezin. En misschien zelfs nog meer kinderen. Ik GELOOF dat dit mogelijk is. Want God is liefde en iedereen, die God in zijn hart heeft, heeft ook de kracht om deze liefde met zijn naasten te delen.

Begin april 2008 zijn we met Gods hulp verhuisd naar ons nieuwe huis. Er is nu voldoende ruimte voor iedereen en de kinderen kunnen vrij spelen, zonder dat de buren daar last van hebben. De buren van ons appartement zeiden regelmatig tegen ons: ´Als jullie die kinderen in huis hebben genomen, hou ze dan ook binnen’. Ik weet, dat dit gezegd werd op momenten, wanneer de overlast hen teveel werd. Ik geloof echter, dat God hun harten met liefde voor de kinderen zal doen volstromen, wanneer ze zien hoe geweldig Gods plan is."

sluit

Stuur een email naar:

Een onverwachtte fout tread op. Sluit deze popep en probeer opnieuw
Er trad een databasefout op.
Naam:
Naam is verplicht
E-mail:
Email is verplicht
Ongeldige email
Onderwerp:
Onderwerp is verplicht
Bericht is verplicht
Type de volgende code over om je email te verzenden:
Code onleesbaar? klik hier
Code:
Code is verplicht
Ongeldige code
Contact
Stuur een email naar:
  • Connie
  • Dana
Rekeningnummer
Children's Relief NL93INGB0000003584 Pleegzorg Rupea
Pleegzorg Rupea